Butik

Vi säljer hudvårdsprodukter och makeup från
ekologiska
MARIA ÅKERBERG,
ESSE PROBIOTIC SKINCARE, ECO COSMETICS

 

Vi finns centralt i Stockholm vid Odenplan
Upplandsgatan 61
113 28 Stockholm

Öppettider

ÖPPETTIDER BEHANDLINGAR:

INFO OM COVID-19
Vi har öppet som vanligt, däremot har vi mer oregelbundna tider. Alla lediga tider för behandlingar finns bokningsbara i vår onlinebokning. Endast de terapeuter som är helt friska och symptomfria jobbar. Därav kan vi behöva boka av eller boka om tid tid med kort varsel. Vi försöker i första hand lösa det så att någon annan av hudterapeuterna tar din behandling, annars hör vi av oss. Vi vill även att du som ska komma på behandling hos oss är helt symptomfri och bokar av din behandling om du känner dig sjuk. Givetvis kan du boka av din tid med kort varsel, maila eller ring oss då det inte går att boka av tiden själv inom 24h.

Vi är så tacksamma för att du som är helt frisk kommer och vill vill försäkra dig om att vi mellan behandlingar rengör salongen, handtag, toalett, behandlingsrum och de redskap vi använder i behandlingar.
Varmt välkommen till oss och ta hand om er!

ÖPPET I SOMMAR

Vi har öppet hela sommaren, men med oregelbundna tider.  Alla lediga tider som finns ligger ute i vår onlinebokning. Hittar du ingen ledig tid? Håll lite koll i vår onlinebokning då det blir avbokningar till och från. Fler tider för augusti kommer inom kort.

Under juli v.29 har vi semesterstängt följande dagar:
fredag den 17/7 och lördag den 18/7
Övriga dagar jobbar vi och lediga tider för behandling hittar du i vår onlinebokning.

BUTIKSTIDER:

Tills vidare tar vi bort butikstiden, men du kan istället boka tid för produktköp eller rådgivning eller kontakta oss för att säkerhetsställa att vi finns på plats.
BOKA TID PRODUKTKÖP HÄR

P g a rådande omständigheter och även semestrar så finns vi inte alltid tillgängliga för butiksköp enligt våra ordinarie öppettider. Ibland är vi också ensamma och upptagna i behandlingar, då sitter en lapp på dörren när vi öppnar igen. För att vara säker på att vi finns på plats kontakta oss gärna.
[email protected]

 

Har du en fråga?

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.