Erbjudande oktober-november 2018

ANSIKTSBEHANDLING - ESSE PROBIOTIC HÖSTBOOST 60 min

1090 kr

I denna specialkomponerade ansiktsbehandling med produkter från Esse Probiotic Skincare fokuserar vi på att exfoliera huden ordentligt och ge den mycket fukt. En behandling som passar alla hudtyper, framförallt nu när vädret och temperaturen ute växlar och man känner sig torr i huden och behöver extra vård.

Vi inleder behandlingen med en hudanalys och rengöring. Sedan rengör vi huden ytterligare med en frimator, en mjuk roterande borste som rengör och peelar huden.
Vi exfolierar bort gamla hudceller som gör din hud matt och trött med en enzympeeling för att få fram ny lyster i huden.

Därefter ångar vi huden för att förbereda den för en lättare portömning. En djupverkande BHA-syra appliceras för att lösa upp tilltäpptheter samtidigt som du får brynen plockade.

Nu är huden redo att mättas med fukt i form av ett djupgående fuktgivande serum samt en närande och fuktgivande ansiktsmask som vi masserar in för att huden ska kunna tillgodogöra sig masken ännu bättre. Samtidigt har vi applicerat en närande och utslätande ögonmask som ger dina ögon ett lyft. Du får också en härlig och skön massage av dekolletage- och axlar.

Avslutningsvis boostar vi din hud med levande bakterier i form Probiotic serum som dig en fin lyster, samt en närande ansiktskräm och en högeffektiv ögonkräm.

BOKA ANSIKTSBEHANDLING - ESSE PROBIOTIC HÖSTBOOST HÄR

Missa inte vår kunddag Månd 5 november

Personlig ESSE konsultation & Quick Fix Treatment 495 kr

Passa på att boka din tid redan idag!
Nu har du en unik möjlighet att få ett personligt utlåtande om DIN hud när hudvårdsexperten Sandra från Esse Probiotic skincare kommer till salongen. Begränsat antal platser så boka din tid redan nu!
Måndag den 5 november 2018.

Esse Probiotic Treatment – Quick-fix Treatment, 30 minuter
Pris: 495 kr eller Köp 2 valfria esse-produkter
och få behandlingen utan kostnad!

Behandlingen startar med en personlig hudanalys med
trippelrengöring.
Vi exfolierar sedan bort gamla döda hudceller som gör Din hud
grå, trött och matt och istället får en fantastisk lyster och glöd!
Sedan följer en skön och lätt ansiktsmassage med en riktigt
närande ansiktsmask som är speciellt anpassad till Din hudtyp, tillsammans med intensivfuktande hyaluronsyra. Samtidigt har vi applicerat en lyxig och vitaliserande ögonmask som ger dina ögon ett riktigt lyft!
Därefter boostar vi huden maximalt med den världsunika
Probiotic serum, 1 miljard levande bakterier (probiotika) som ger
Dig den fina, fräscha och skimrande lystern

Boka Personlig ESSE konsultation & Quick Fix Treatment här