Kroppsbehandlingar

Sköna avkopplande behandlingar för din kropp där vi fokuserar på att avlägsna torr och trist hud och matar din hud med fukt och näring. Välj den behandling som passar dina behov bäst. I alla våra kroppsbehandlingar använder vi ekologiska produkter från MARIA ÅKERBERG DEEP SKIN ORGANICS.

Djuprengörande ryggbehandling

45 min 650 kr

En djuprengörande behandling för dig med orenheter på ryggen. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, porrengöring samt djuprengörande mask.

Boka Djuprengörande ryggbehandling här

Rygg-kuren

30 min 490 kr

Här får ryggen och axlar extra omvårdnad. Först peelas ryggen len och tvättas med varma handdukar. Efter det masseras rygg, axlar och nacke med en varm mineralrik crème. Härligt avstressande för rygg och axlar!

Boka Rygg-kuren här

Aromainpackning

75 min 790 kr

En mjukgörande och energigivande helkroppsinpackning med aromaoljor som blandas med en mineralrik crème. En dunderkur som gör huden mjuk och len!
Hela kroppen torrborstas vilket sätter fart på cirkulationen och avlägsnar döda hudceller, därefter masseras en varm och fuktgivande crème in. Under tiden inpackningen verkar, ligger du varmt inbäddad och får en lättare ansiktsrengöring och en ansiktsmassage. Välj mellan stärkande/glädje, cirkulation eller lugn och ro.

Boka Aromainpackning här

Bodyscrub

50 min 650 kr

Hela kroppen peelas med en peelinghandskar och en bodyscrub med AHA-syra för att avlägsna döda hudceller och för att huden bättre ska kunna absorbera fuktcrémen. Avtvätt med en varm handduk och sedan masseras en fuktgivande bodylotion in. Även ansiktet får en peeling och en ansiktscréme.
En perfekt behandling innan solsemestern för att få en jämn fin brun färg, samt för dig som känner att huden är torr och behöver en ordentlig uppfräschning.

 

Boka Bodyscrub här