Ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling Stockholm

Kroppscompagniet erbjuder ansiktsbehandlingar och hudvårdsrådgivning i Stockholm.  Vi jobbar med både rena, ekologiska hudvårdsprodukter och även med mer avancerad hudvård som kemisk peeling.

Vi strävar efter att ge dig ansiktsbehandlingar där du som kund ska känna dig väl omhändertagen, oavsett om du vill ha en skön avkopplande behandling, en resultatinriktad ansiktsbehandling eller om du besväras av hudproblem.
Din Hudterapeut utför alltid en hudanalys, lär vi känna din hud och utformar behandlingen därefter. Du får tips och råd utifrån din huds behov och dina önskade resultat om hur du bäst tar hand om den hemma för ett långvarigt resultat.

Längre ner på sidan har vi delat upp våra ansiktsbehandlingar och produktmärken som vi jobbar med. Läs mer om vad vi erbjuder och vilken behandling som passar dina önskemål bäst. Kontakta oss gärna om du har frågor.

ANSIKTSBEHANDLINGAR MED ESSE PROBIOTIC SKINCARE

EKOLOGISK PROBIOTISK HUDVÅRD

Ansiktsbehandlingar med ekologiskt certifierade ESSE PROBIOTIC SKINCARE , en probiotisk hudvårdsserie från Sydafrika som skapar en optimal balans av mikrober (bakterier) som håller tillbaka åldersprocessen och återskapar en fungerande hudbarriär. Genom att kombinera Probiotika (godartade bakterier) och Prebiotika (näring till hudens goda bakterier) tillsammans med högeffektiva extrakt från växter som växer på den afrikanska landsbygden så har Esse lyckats skapa högeffektiv och ekologisk hudvård.

För dig som vill ta del av den senaste forskningen och framtiden hudvård, passar alla hudtyper och ger fina resultat på hudtillstånd och hudproblem som akne, rosacea, känslig hud, eksem och åldrad hud. Behandlingarna och produkterna optimerar en frisk och sund hudhälsa och bekämpar åldersprocesser.

 

 

PROBIOTISK ANSIKTSBEHANDLING

60 min 890 kr

Ansiktsbehandlingen passar:
Passar alla hudtyper, en ansiktsbehandling med en känsla av massage och avkoppling genom hela behandlingen. Vi fokuserar på det din hud behöver och arbetar med produkter som innehåller prebiotika som ger näring till de goda bakterierna och bygger upp en välmående hudbarriär. Behandlingen ger huden balans, ökar fukthalten och ger en omedelbar lyster och fräschör.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Dubbelrengöring, hudanalys, brynplock, enzympeeling, ånga och portömning, massage av ansikte, dekolletage och axlar, ögon- och ansiktsmask samt avslutande produkter.

BOKA PROBIOTISK ANSIKTSBEHANDLING HÄR

PROBIOTISK ANSIKTSBEHANDLING ACNE/OREN HUD

60 min 890 kr

Ansiktsbehandlingen passar:
En mycket effektiv och balanserande behandling med fokus på djuprengöring av huden för alla med obalanserade hudtillstånd som oren hud och acne. Vi arbetar med framtidens hudvård, produkter med levande probiotika från ESSE PROBIOTIC SKINCARE. Dessa speciellt anpassade produkter för acne och oren hud ger din hud balans då dom tillför goda bakterier som slår ut de dåliga.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Trippelrengöring, hudanalys, enzympeeling, ånga, noggrann portömning, massage, ögon- och ansiktsmask, avslutande serum och ögon- och ansiktscreme.

Boka Probiotisk Ansiktsbehandling akne/oren hud här

ANSIKTSBEHANDLING PROBIOTISK FÖR KÄNSLIG HUD

60 min 890 kr

Ansiktsbehandlingen passar:
En effektiv ansiktsbehandling för dig med känslig hud, eksem eller rosacea med fokus på att lugna huden och bygga upp hudens barriär. Vi anpassar din behandling efter din huds behov och känslighet.
I behandlingen använder vi produkter med levande probiotika, goda bakterier som lugnar en känslig hud. Ansiktsbehandlingen stärker hudens barriär och reducerar överkänslighet.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Trippelrengöring, hudanalys, brynplock,  enzympeeling, ånga, portömning, massage, ögon- och ansiktsmask, serum samt avslutande crémer.

Boka Probiotisk ansiktsbehandling sensitive här

PROBIOTISK ANSIKTSBEHANDLING ANTI-AGE

80 min 1090 kr

Ansiktsbehandlingen passar:
En lyxig anti-age ansiktsbehandling som bekämpar åldersprocesser i huden. Med en känsla av avslappning och massage i hela behandlingen. Vi arbetar med ekologiska produkter med levande probiotika (goda bakterier) som ger huden omedelbar lyster, ökad fukthalt och utslätande effekt. Rekommenderas till alla med åldrad, torr och livlös hud.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Trippelrengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning vid behov, massage av ansikte och dekolletage, ögon- och ansiktsmask och avslutande serum, ögon- och ansiktscreme.

Boka Probiotisk ansiktsbehandling Anti-age här

ANSIKTSBEHANDLINGAR MARIA ÅKERBERG

EKOLOGISK SVENSK HUDVÅRD

Ansiktsbehandlingar med ekologiska och naturliga produkter från svenska MARIA ÅKERBERG deep skin organics, är våra mest bokade behandlingar som passar alla. Hudvårdsprodukterna ger en känsla av renhet och främjar en frisk och sund hud.
Ekologiska högkvalitativa ingredienser som bygger på aromaterapi och fytoterapi som består av växter och dess inneboende kraft.

MARIA ÅKERBERG tillverkas i Sverige och är valet för dig som gör ett medvetet val, både för din hud och för miljön.

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

60 min 790 kr

Ansiktsbehandlingen passar:
Alla hudtyper, uppfräschande ansiktsbehandling med både djuprengöring och härlig massage som motverkar pormaskar och ger lyster till din hud. Ansiktsbehandlingen skräddarsys efter just dina speciella behov och önskemål.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning, massage, mask samt avslutande produkter.

Boka Klassisk Ansiktsbehandling här

DJUPRENGÖRANDE ANSIKTSBEHANDLING

60 min 790 kr

Ansiktsbehandlingen passar:
En trött och glåmig hud med mycket porer och orenheter och dig med acne. Fokus ligger på en rejäl djuprengöring/portömning av huden med passande produkter för din hud. Ger en renare och klarare hy med mindre pormaskar som känns fräsch.

I ansiktsbehandlingen ingår:
rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning, mask samt avslutande produkter.

Boka Djuprengörande Ansiktsbehandling här

FUKTGIVANDE ANSIKTSBEHANDLING

70 min 890 kr

Ansiktsbehandlingen passar:
En ansiktsbehandling särskilt anpassad för dig med torr och fuktfattig hud samt mogen hud. Behandlingen boostar din hud på djupet med fukt, reducerar ytliga linjer och hjälper huden att binda fukt.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Rengöring, peeling, brynplock, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, dubbelmask – fuktmask och algmask som återfuktar på djupet, serum och avslutande produkter.

Boka Fuktgivande Ansiktsbehandling här

ANSIKTSBEHANDLING MED FRANS & BRYNFÄRG

80 min 990 kr

Ansiktsbehandlingen passar:
Passar alla hudtyper, en ansiktsbehandling med portömning som vi anpassar efter dina önskemål och din huds behov. I denna ansiktsbehandling ingår även frans och brynfärgning.

I ansiktsbehandlingen ingår:
En Klassisk eller Djuprengörande ansiktsbehandling med frans- och brynfärgning, rengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning, (massage) mask samt avslutande produkter.

Boka Ansiktsbehandling med frans & brynfärg här

ANSIKTSBEHANDLING FÖR MÄN

60 min 790 kr

Ansiktsbehandlingen passar:
Speciellt anpassad ansiktsbehandling för mannens hud. Mannens hud är oftast grövre och kan lätt drabbas av olika irritationer, t ex vid regelbunden rakning. Vi lägger mycket fokus på portömning, en ordentlig djuprengöring av huden.

I ansiktsbehandlingen ingår:
rengöring, hudanalys, lättare brynplock (för dig som vill), peeling, ånga, portömning, massage, mask samt avslutande produkter.

Boka Ansiktsbehandling för Män här

ANSIKTSBEHANDLING UNGDOM

45 min 650 kr

Ansiktsbehandlingen passar:
En ansiktsbehandling för ungdomar upp till 19 år. Passar främst dig i tonåren som kan ha problem med pormaskar, oren hy och acne. En djuprengörande och balanserande ansiktsbehandling där vi fokuserar på att få huden ordentligt rengjord på djupet.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, mask och avslutande produkter. Samt råd om hur du tar bäst hand om huden hemma.

Boka Ansiktsbehandling Ungdom är

AHA BEHANDLING

25 min 490 kr

Ansiktsbehandlingen passar:
Alla hudtyper. När huden behöver uppfräschning och ny lyster, ger en jämnare hudton.
Stärker collagenfibrerna i huden, åldersfläckar, ärr och rynkor minimeras.
Motverkar acne, oren hud, pormaskar och verkar sammandragande på stora porer.
För bäst effekt rekommenderas en kur på 5 behandlingar med en veckas mellanrum.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Dubbelrengöring, AHA-syra, lugnande och fuktgivande ansiktsmask och avslutande crémer.

Vi rekommenderar att inleda din AHA-kur med en Klassisk Ansiktsbehandling med djuprengöring.

Boka AHA behandling här

ANSIKTSBEHANDLINGAR MED DR DENNIS GROSS SKINCARE

Avancerad resultatinriktad hudvård och Kemisk peeling

Effektiva och resultatinriktade ansiktsbehandlingar med DR DENNIS GROSS SKINCARE , valet för dig som vill ha snabba och synbara resultat. Innehållet i DR GROSS dermatologiska produkter baseras på en kraftfull mix av alpha-och betasyror (kemisk peeling), verksamma ingredienser enligt senaste vetenskapliga forskningen samt naturliga växtextrakt. Hans fantastiska och många gånger prisbelönta produkter passar alla och särskilt dig som vill behandla problemhud och specifika hudproblem som åldrad hud, rynkor och linjer, pigmentfläckar.

Ansiktsbehandlingarna med DR GROSS är mer kraftfulla än traditionell hudvård och behandlingar utan att irritera huden

DR GROSS KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

60 min 990 kr

Ansiktsbehandlingen passar:
Alla hudtyper, även den mest känsliga. En resultatinriktad Klassisk ansiktsbehandling som passar dig som vill ha en djuprengörande och komplett ansiktsbehandling med en effektiv kemisk peeling. (Medi-Spa Peel) som ger en slätare, fastare och hälsosammare hy. Huden blir ren, klar, spänstig, minimerar linjer, får en jämnare hudton, samt får en fantastisk lyster.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, brynplock, ånga, porrengöring, Alpha Beta Medi-spa peel, serum, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande vårdande crémer.

Boka Dr Gross Klassisk Ansiktsbehandling här

DR GROSS KEMISK PEELING

25 min 890 kr

Ansiktsbehandlingen passar:
En kraftfull professionell kemisk peeling som passar dig som vill jobba med specifika hudproblem/tillstånd eller vill ha en rejäl uppfräschning och en jämnare hudton. Har även en föryngrande anti-age effekt och reparerar solskador och hyperpigmentering. För ett mer varaktigt resultat rekommenderas en kur-behandling.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, kemisk peel, massage av dekolletage och axlar, avslutande vårdande crémer.

Inför din behandling:
-Du ska ha undvikit solning senaste 24h före behandlingen samt efter.
-Inte ha gjort laser/syrabehandling senaste 7 dagarna.
-Inte använda läkemedel mot akne
-Undvik rakning timmarna innan behandling

Boka Dr Gross Kemisk Peeling här

Är du osäker på vad din hud behöver?

Vill du boka en ansiktsbehandling och det är ditt första besök hos oss så rekommenderar vi att du bokar vår Signumbehandling.
En ansiktsbehandling där vi har lite mer tid för alla moment och din Hudterapeut i lugn och ro går igenom vad just DIN hud behöver och anpassar behandlingen efter dina önskade resultat, din huds behov samt utifrån vår kunskap om vad som passar din hud bäst.

VÅR SIGNUM ANSIKTSBEHANDLING

80 min 1090 kr

Ansiktsbehandlingen passar:
Alla hudtyper och hudtillstånd. I denna ansiktsbehandling utgår vi från din huds tillstånd och rådgör tillsammans vad du har för önskade resultat och anpassar och utformar den ultimata ansiktsbehandlingen för dig.
Din hudterapeut väljer ut det produktmärke som passar din hud bäst och lägger fokus på det din hud behöver. Vi har lite mer tid för de olika momenten och denna behandling ska även ge en känsla av lugn och ro.
Har du önskemål om vilket produktmärke vi ska använda så ange det gärna vid din bokning.

I ansiktsbehandlingen ingår:
Välkomstmassage, dubbelrengöring, hudanalys, brynplock, peeling, ånga, portömning, massage, mask samt avslutande produkter. (alla moment anpassas efter behoven)

Boka vår Signum Ansiktsbehandling här

Hudanalys - Konsultation

Kostnadsfritt

En Hudanalys för dig som vill veta mer om din huds behov och eventuella hudproblem. Du får veta vilken hudtyp/hudtillstånd du har och vilka hudvårdsprodukter och behandling som passar dig bäst. Vi tittar på huden, känner och ställer lite frågor.

För dig som vill handla produkter men är osäker på vad din hud behöver och för dig som besväras av hudproblem och behöver rådgivning.

Vid ej avbokad tid debiteras fullt pris, 200kr!

Boka Hudanalys här